Er staan 303 producten online!

Vakmensen in vloerverwarming

Steeds meer mensen kiezen voor vloerverwarming, omdat dit nou eenmaal het hoogste comfort biedt. Of het nu wordt ingeslepen of traditioneel wordt aangebracht. Met vloerverwarming komt u bij de meest ideale temperatuurverdeling in een woon- en werkomgeving.
Warmtekaart KierkelsVloerverwarming is hygiënisch, mooi en gezonder voor mensen met een allergie. Natuurlijk spelen zaken als energiebesparing en het bewust omgaan met ons milieu een steeds grotere rol.
 

De voordelen van vloerverwarming op een rij:

  • De opbouw van warmte gaat van de vloer naar het plafond, op leefhoogte is de temperatuur dus het aangenaamst.
  • Geen zichtbare verwarmingselementen in uw woonkamer. Dit is niet alleen mooier, maar geeft ook ruimtewinst.
  • Energiebesparend! De temperatuur kan 1 à 2 graden lager ingesteld worden.
  • Een uitkomst voor mensen met allergieproblemen of astma. Het systeem reduceert de kans op huisstofmijt, geeft minder stofcirculatie en een betere luchtvochtigheid.


 

Kwaliteit

Natuurlijk draait alles om een goede kwaliteit en service! Met minder hoeft u geen genoegen te nemen. Vijfentwintig serviceteams zijn dagelijks door heel Nederland onderweg en garanderen een optimale serviceverlening. 

De innoverende producten worden grondig onderzocht, ook door onafhankelijke instanties. Zo heeft onze partner het Duitse Bautest opdracht gegeven om de ingeslepen vloerverwarming te laten testen volgens de Europese Din norm voor afwerkvloeren. De uitkomst van dit onderzoek is dat de op deze wijze ingeslepen vloerverwarming geen invloed heeft op de sterkte van de dekvloer.

Geen ander bedrijf beschikt over deze methode.

Er worden uitsluitend de beste materialen gebruikt. Dat ziet u bijvoorbeeld terug bij de JK flextube buis die wordt toegepast of bij de RVS verdelers. Verroeste verdelers kunnen voor grote problemen zorgen in je installatie. Die kom je in onze installaties nooit tegen. 

  • U krijgt 10 jaar garantie op de RVS verdelers.
  • U krijgt zelfs 50 jaar garantie op de JK Flextube, de onder eigen naam ontwikkelde verwarmingsbuizen.
     

Koel in de zomer, aangenaam warm in de winter.

Ook Uw kinderen en huisdieren zullen tevreden zijn.