Er staan 303 producten online!

Portfolio

Badkamer beton en hout

In deze badkamer is de #ABK unika grey 30x60, betonlook vloertegel tegen de wanden gebruikt, en de #Emil Ceramica Scottish Oak op de vloer en tegen het muurtje van het toilet. Het is een stoere moderne en functionele badkamer geworden in beton en hout. 

Keramisch eiken - Reuver

Deze prachtige Schots Eiken tegelvloer is over de bestaande tegelvloer met vloerverwarming verlijmt. Een prachtige vloer met planken in 3 formaten in een wild verband.

Nieuwe keukenvloer - Heythuysen

Over de oude tegelvloer komt deze nieuwe, getrommelde vloer in 3 kleuren. Het is zeker niet altijd nodig om oude vloer te slopen, meestal kan er zo een nieuwe vloer op. 

Keramisch hout - Venray

Deze mooie tegelvloer is in combinatie met onze vloerverwarming een energiezuinige, warme, duurzame oplossing.

Getrommelde tegelvloer - Helden

In een oude boerderij wordt een prachtige nieuwe vloer met vloerverwarming geplaatst. Met de uitstraling van een doorleefde natuursteen, maar de gemakken van een keramische vloer. Geen krassen en vlekken en niet impregneren. 

Keukenvloer - Nunhem

Deze keramische natuursteen vloer is prachtig voor in een keuken, zo mooi dat we de opdracht hebben gekregen om ook in de woonkamer met dezelfde vloer leggen.

Keramisch hout in Baexem

De bestaande tegelvloer kan nog jaren mee, maar past niet meer in het tijdsbeeld. De klant wil een warme uitstraling, liefst hout, met de voordelen van een tegelvloer. Deze prachtige vloer van keramisch hout is het resultaat. 

Neostone tegelvloer - Neer

In Neer ligt deze prachtige keramische tegelvloer, een zeer gemakkelijke vloer in onderhoud, met de uitstraling van een natuursteenvloer.

Deze harde tegel is geschikt voor binnen en buiten en heeft een maat van 50x100 cm. In combinatie met vloerverwarming als hoofdverwarming is dit een heerlijke vloer.  

Luxe badkamer - Landgraaf

Vandaag zijn de laatste werkzaamheden afgerond in deze luxe badkamer in Landgraaf. Op wand en vloer is een prachtige donker grijze tegel van Casa dolce Casa van 45x90 cm toegepast, waarvan op verschillende wanden stroken zijn gezaagd van 5, 10 en 15 cm. Het is veel werk geweest, maar het resultaat is er dan ook super.

Tegelwerk specie - Weert

In Weert ligt nu een moderne vloer met keramische tegels van 60x60 cm. De vloerverwarming is aangebracht op bevestigingsmatten, ofwel traditioneel. Daarop komen dan de tegels in de specie, een bed van ongeveer 5 cm van zand en cement. Op onderstaande foto's een impressie.

Keramische leisteen - Venray

In deze bestaande woning heeft altijd een laminaatvloer gelegen, maar de nieuwe bewoners wilden graag een tegelvloer met vloerverwarming als hoofdverwarming. Voor ons is dit het ideale startpunt om zonder ingrijpende maatregelen de wensen te realiseren. Radiatoren en laminaat eruit, vloerverwarming inslijpen en aansluiten, tegels en plinten aanbrengen en voegen. In 3 dagen ziet alles er heel anders uit. Op deze vloer ligt nu een keramische leisteen "slate black", van 45x90 cm.

Lappato tegels - Scheulder

Gezoet ofwel lappato, zoals hieronder te zien, is niet helemaal glanzend zoals een gepolijst product. Het is een tussenstap van mat naar gepolijst en geeft een zeer luxe uitstraling aan een vloer. In Scheulder hebben we een luxe, natuurlijke vloer gemaakt van tegels van 45x90 cm. De vloerverwarming is hier een bijverwarming, samen met de bestaande radiatoren een ideale combinatie. 

Natuursteen vloer - Sittard

Gepolijste, granieten vloertegels, deze liggen in Sittard 

Natuursteen trap

De wens van deze klant is een trap uitgevoerd in hardsteen donker gezoet, alles is op maat gemaakt en het resultaat mag er zijn. 

Nieuwe badkamer - Heythuysen

In deze badkamer in Heythuysen konden de bestaande tegels blijven zitten, tegenwoordig is het zeer goed mogelijk om over de bestaande tegels nieuwe aan te brengen.