Er staan 303 producten online!

Informatie

Het begin

Winkel

Op 24 november 1989 is Kierkels tegels en vloeren gestart met een detailhandel in tegels en vloeren te Heythuysen. In het winkelpand, waar voorheen een supermarkt was gevestigd, zijn de nodige aanpassingen gedaan. De eerste jaren werd er buiten tegels ook sanitair, kunstof en aluminium kozijnen en constructievloeren voor de bouw verkocht. Eerst zijn de kozijnen afgevallen, daarna het sanitair en als laatste de constructievloeren.

 

Tegels

Onze collectie omvat ca. 1000 verschillende wand- en vloertegels, geproduceerd door ongeveer 50 verschillende fabrikanten. De beste fabrikanten wereldwijd zijn in Heythuysen te vinden, o.a. Mosa, Lea, Floorgress, Cotto d’Este, Emil Ceramica, ABK, Roca, Tagina enz…

Tegels en natuursteen worden al vanaf het begin door ons geleverd en gelegd in heel Limburg.
 

Vloerverwarming

Inslijpen vloerverwarming

In 1996 Introduceerden wij in Limburg het inslijpen van vloerverwarming in bestaande cementdekvloeren. Inmiddels zijn met dit systeem in Limburg al ruim 2750 woningen door ons van vloerverwarming voorzien. Buiten het inslijpen van de vloerverwarming in bestaande cementdekvloeren verzorgen wij ook het traditionele aanbrengen van vloerverwarming waarbij de tegels dan in de specie gelegd worden.  
 

LoodsBouw loods

In 2005 kregen we eindelijk toestemming van de provincie en gemeente voor het bouwen van een loods op eigen terrein achter de showroom, zo kunnen veel efficienter werken.

Het specialisme van ons bedrijf is steeds meer bij het leveren en aanbrengen van complete tegelvloer met vloerverwarming komen te liggen. Maar natuurlijk kunt u bij ons ook nog steeds prima terecht voor het leveren en aanbrengen van badkamer- of keukentegels.
 

Tegelzetter

Ook de zelfstandige tegelzetters kennen ons bedrijf inmiddels goed en komen voor materialen of advies en sturen hun klanten naar onze showroom om tegels uit te zoeken. Door de jarenlange relaties en het onderling vetrouwen is er altijd een prettige sfeer voor de tegelzetter en hun klant.
 

Loods

Leveren

Het leveren van tegels en andere materialen wordt niet uitbesteed, maar dit doen wij allemaal in eigen beheer. Zo kunnen we een stuk flexibeler werken en alle materialen bij onze klanten netjes binnen zetten.