Er staan 303 producten online!

Portfolio

Inslijpen vloerverwarming - Roermond

In dit bestaande pand, waar een auto- en keukenshowroom gevestigd is geweest, is de verwarmingsinstallatie niet meer van deze tijd. Voor de nieuwe eigenaar is vloerverwarming een goede optie, maar in de bestaande vloer is dit niet zo gemakkelijk te realiseren. Na uitvoerig overleg en proeven om de hardheid van de vloer te bepalen hebben we de opdracht gekregen om de vloerverwarming aan te leggen. Ruim 10 km sleuven en verwarmingsbuizen kwamen er aan te pas om de klus te klaren. 

Nostalgische tegelvloer - Roermond

Nostalgische vloer diagonaal gelegd met een zwarte rand langs de kant. Deze getrommelde vloertegel is prachtig in een keuken, maar kan ook prima in de hal verwerkt worden. 

Moderne badkamer - Nederweert

In deze badkamer zijn de wanden van de douche en de voorkant van het bad uitgevoerd in de grijze vloertegel van 30x60 cm, voor de rest zijn er glans witte 30x60 cm wandtegels toegepast.

Buitentegels - Limburg

Prachtig terras op een prachtige locatie in Limburg. Hierbij is een keramische vloertegels buiten toegepast, bij de juiste verwerking en materialen kan dit prima.

Modern 60x60 cm - Heythuysen

Moderne, strakke tegelvloer met keramische plinten. Verlijmt op een bestaande tegelvloer met vloerverwarming.

Patroonvloer - Borgharen

Keramische vloertegels in een patroon ofwel romaans verband verlijmt op een bestaande cementdekvloer met ingeslepen vloerverwarming in Borgharen.