Er staan 303 producten online!

Duostone buitentegels

Duostone buitentegels | Kierkels Tegels en Vloeren
de ultieme oplossing om de mooiste keramische vloertegels nu ook heel eenvoudig buiten te verwerken.

Duostone; vtwonen buitencollectie

Duostone logo

duostone is de ultieme oplossing om de mooiste keramische vloertegels nu ook heel eenvoudig buiten op je (dak)terras, balkon, veranda of patio te verwerken. 

Mix en match er op los met deze stoere XL tegels en verrassende dessins.

Step

 

Meer dan mooi alleen

De keramische buitentegels van duostone zijn niet alleen erg fraai om te zien maar ook nog eens bijzonder praktisch. Geen algen en mos aangroei, geen gedoe met hoge druk reinigers meer! Geen waterkringen en vetvlekken, of die van rode wijn, koffie of andere nare vervuilers van je mooie terras. De tegels zijn heel gemakkelijk schoon te maken. Net zo makkelijk als je vloertegels binnen. En de buitentegels blijven hun kleur behouden. Altijd en gegarandeerd. Zelfs de felste zon verandert dat niet. Wil je meer weten over duostone en wat het zo bijzonder maakt? 

Lees hier verder

Stoel

Je buitenvloer met een twist

duostone Uni tegels maken je buitenvloer al een bijzonder plek om te vertoeven en naar te blijven kijken. Maar wil je echt iets bijzonders dan kies je voor één van de stoere maar charmante duostone Dessins. Neem hier een kijkje en zie wat wij bedoelen met een twist!

Grijs