Er staan 303 producten online!

De vloer van je dromen...

De vloer van je dromen... | Kierkels Tegels en Vloeren
Is uw huidige vloer verouderd en wilt u deze vervangen door een nieuwe vloer, eventueel met een energiezuinige vloerverwarming?

De vloer van je dromenIs uw huidige vloer verouderd en wilt u deze vervangen door een nieuwe vloer, eventueel met een energiezuinige vloerverwarming?
Kierkels tegels en vloeren biedt u de mogelijkheid om de aankoop-, montage-, en installatiekosten van uw nieuwe vloer in maandelijkse, vooraf vastgestelde termijnen te spreiden. Zo vermijdt u een grote uitgave ineens en weet u waar u aan toe bent.

 

Het Kierkels Comfort Leaseplan bied u:

  • Geen grote uitgave ineens
  • Spreiding van de kosten over een vooraf gestelde looptijd
  • Na het afsluiten van het contract bent u direct eigenaar van de vloer
  • Extra aflossen kunt u tussentijds boetevrij doen
  • Een vooraf vastgesteld maandbedrag dat niet geindexeerd wordt
  • Fiscale aftrek van de rente mogelijk*

 

 

*Fiscale renteaftrek: Een tegelvloer of vloerverwarming is een roerende zaak. Dit houdt in dat de rente die u betaald, aftrekbaar is van de belasting. Voorwaarde is dat de woning uw hoofdverblijf is. Een gedeelte van het maandbedrag, waarin de rente is opgenomen kunt u dus terugontvangen van de fiscus. Raadpleeg uw belastingadviseur voor de voorwaarden.

 

Het Kierkels Comfort Lease plan is een niet doorlopend goederenkrediet van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Vraag naar de voorwaarden en het standaard informatieblad in de winkel. Toetsing en registratie BKR. Kierkels treed op als niet verbonden bemiddelaar van Santander Consumer Fianace B.V. en Kierkels geeft geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenst financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. 

Geld lenen