Er staan 303 producten online!

BTW-tarief omhoog?

BTW-tarief omhoog? | Kierkels Tegels en Vloeren
Het algemene btw-tarief van 19% gaat omhoog naar 21%. Profiteer nu nog van het lagere tarief.

Btw-tarief omhoog van 19 naar 21%

NaamWat verandert er?
 

Het algemene btw-tarief van 19% gaat omhoog naar 21%. Het lage btw-tarief blijft 6%. De verhoging van de btw wordt vanaf 2013 voor een deel gecompenseerd door onder andere een lagere inkomstenbelasting en loonbelasting.
 

Wanneer wordt het btw-tarief van 21% gebruikt?
 

Het nieuwe btw-tarief van 21% wordt gebruikt voor goederen en diensten die worden geleverd vanaf 1 oktober 2012. Hierbij is de leveringsdatum bepalend. En dus niet de factuurdatum. Het oude btw-tarief van 19% wordt gebruikt als u de goederen of diensten voor 1 oktober 2012 worden geleverd. Ook als u factureert na 30 september 2012.
 

Voor wie?
 

Alle bedrijven moeten het nieuwe tarief berekenen.
 

Wanneer?
 

De verhoging gaat in per 1 oktober 2012. 

 

Voor vragen en antwoorden klik hier.

 

Profiteer deze maand nog van het lagere btw-tarief.